İSTANBUL / ŞİŞLİ - Şişli Borsa İstanbul Halk Eğitimi Merkezi

Kadın Emeği Dijital Resim Sergisi

Mrt

18/24 Mart Yaşlılar Haftası Etkinlikleri kapsamında 27 Mart 2024 tarihinden Darülaceze’de düzenlenen etkinliğimize İl Milli Eğitimi Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Murat Mücahit YENTÜR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın İrfan Zeki ER, Darülaceze Başkan Yardımcısı Sayın Mustafa ÖZKUL ve Şube Müdürlerimiz katıldı. Ritm gösteri ile başlayan etkinliğimiz, İl Milli Eğitim Müdürümüzün kurslarımızı/atölyeleri ziyareti ile devam etti. Sayın Müdürümüz yapılan ürünler ve kurslar hakkında bilgi aldı ve darülaceze sakinleri ile sohbet etti. Sakinlerimize cilt bakımı kursiyerlerimiz tarafından el bakımı ve el masajı uygulaması yapıldı.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'mizin 109. yıl dönümünü nedeniyle kurumumuzda tören düzenlendi. Anafartalar Komutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve tüm kahramanlarımızı rahmet ve saygıyla anıyoruz.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Merkez binamızda etkinlik gerçekleştirmiştir. Etkinliğimize Kaymakamımız Sayın Ahmet Gazi KAYA ve Eşleri Gökçen KAYA, Şube Müdürlerimiz ve İlçemiz Kurum ve Okullarının Yöneticileri katıldı. Halk Oyunları Gösterileri, Müzik Dinletileri, Kadın Emeği Resim ve El Sanatları Sergimiz, Okuma Yazma Kurslarında başarılı olan kursiyerlerimize belge töreni gerçekleştirildi.

Şbt

İlçemiz Öğrenci Meclisleri ile işbirliği halinde, Nişantaşı Nuri Akın Anadolu Lisesinde depremzede çocuklara hediye edilmek üzere ''Kitap Ayracı'' hazırlanmıştır. Kurumumuz resim öğretmenlerinin yönetiminde hazırlanan ''Ebru'' malzemeleri ile yapılan ayraçlar Hatay ilinde bulunan depremzede çocuklara gönderilecektir.

Şbt

Kurumumuz 21/02/2024 tarihinde merkez binamızda, İlçemizdeki tüm öğretim kurumlarında görev yapan müdür yardımcılarına (her kurumdan bir idareci) yönelik, Hayat Boyu Öğrenme ile ilgili (kurs başvuru ve açılışları, Açık Ortaokul-Açık Lise, HEMBA ) iş ve işlemlerin yürütülmesi amacıyla,  bilgilendirme toplantısı düzenlemiştir.

Şube Müdürümüz Muammer DEMİRBAŞ yönetiminde yapılan toplantıda, Halk Eğitimi faaliyetlerinin tanıtılması, yürütülen iş ve işlemler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüşler paylaşılmıştır.

Ock

Kurumumuz personellerine ve kursiyerlerine 16/01/2024 tarihinde konferans salonumuızda ''Diyabet ve Sağlıklı Beslenme'' eğitimi verildi. Şişli İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen eğitimde diyabet ve sağlıklı beslenme konusunda farkındalık oluşturulması, diyabetli personel ve kursiyerlerimizin desteklenmesi amaçlanmıştır.

Ock

Enerji verimliliği, binalarda yaşam standardı ve hizmet kalitesinin, endüstriyel işletmelerde ise üretim kalitesi ve miktarının düşüşüne yol açmadan, birim veya ürün miktarı başına enerji tüketiminin azaltılmasıdır. Bu amaçla 8-14 Ocak tarihleri arası ''Enerji Verimliliği Haftası''  olarak planlanmıştır.

Enerji verimliliğini artırmak için; Enerji açısından verimli cihazlar ve ekipmanlar kullanmak, aydınlatma sistemlerini yenilemek, enerji tüketimini izlemek ve kontrol etmek gibi önlemler alınabilir.

Ara

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürümüz Sayın Sebahattin DÜLGER ve Hayat Boyu Öğrenme İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Sayın Osman PEKSARI Merkezimize bir ziyaret gerçekleştirdiler.